SkyDriver Synchronizer doesn't work anymore

Jun 10, 2010 at 11:42 AM
Edited Jun 10, 2010 at 11:42 AM
I had been using SkyDriver Synchronizer for more than 3 weeks until yesterday. I guess the upgrade of Office Online caused this problem. I really like this tool and hope its development could carry on.
Jun 11, 2010 at 4:22 AM

can't log on .

Coordinator
Jun 11, 2010 at 9:38 AM

Thanks for the comments will have a look at the problem.

Coordinator
Jun 12, 2010 at 10:40 AM

Microsoft changed the pages around.

http://skydrive.live.com/welcome.aspx is not longer there, that is why you are getting the 404 error.

My project depends on SkyDrive .Net API Client an unofficial SkyDrive open source API.

I am just waiting for the API to get fixed, then I'll recompile my code with the latest libraries and publish the latest version.

Cheers guys!

Jun 12, 2010 at 11:03 AM

Thanks for your work.

Looking forward to that!

Jun 12, 2010 at 2:35 PM
Edited Jun 12, 2010 at 2:36 PM

I change the LogonPage to http://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=11&ct=1276266061&rver=5.5.4177.0&wp=MBI&wreply=http:%2F%2Fskydrive.live.com%2Fhome.aspx&lc=2052&id=250206&cbcxt=sky  (I edit in SkyDrive .Net API Client)

and code the Session.Cid = my Cid.

now , Server Response is :

<html><head><noscript>登录需要启用 JavaScript<meta http-equiv="Refresh" content="0; URL=https://login.live.com/jsDisabled.srf?mkt=ZH-CN&lc=2052"/> ............

Note: ask enable scripts

what can I do next?

 

Coordinator
Jun 15, 2010 at 9:19 PM

Will give it a go

Coordinator
Jun 20, 2010 at 10:25 AM
Edited Jun 20, 2010 at 10:25 AM

Hey all

The SkyDrive site seems to have had a lot of changes. Unfortunately fixing it will require a lot of time as well. I am trying to fix the SkyDrive .Net API client that i did not write and that I do not support. But since it affected SkyDrive Sync I'll have a look and try to find a way to fix it.

atwind thank you very much for the help, your recommendations made a huge difference and are setting me on the right track.

Changing the URL and setting the correct CID fixed the initial issues. So far I can log in and list root folders but that's about it.

Listing sub folder files is not working due to the following method not parsing properly:
ParseSubWebFolderViewDetails(WebFolderInfo webFolderParent, HtmlDocument responseDocument)

Uploading files is also not working. Not sure about downloading yet.

Any help would be appreciated.

Jun 24, 2010 at 7:49 AM
me too. upload folder is ok, but files is failed.
Jun 25, 2010 at 8:09 AM

Hello, I have the same problem, when try upload files, server received internal error (500). Anybody resolve this problem?

Coordinator
Jul 13, 2010 at 11:24 AM
The API has been fixed, a new version will be released soon.
Coordinator
Jul 16, 2010 at 9:44 PM

Latest version released. Please download version 0.2 with all the fixes.